GERİ

Hayatınızı Kolaylaştıracak Mobil Uygulamalar

8 Mayıs 2018
Hayatınızı Kolaylaştıracak Mobil Uygulamalar

Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla, şehir içi ulaşımdan spora, ev ekonomisinden eğlenceye pek çok konuda hizmet vermek için tasarlanan mobil uygulamalar hayatımıza girdi. Teknolojinin nimetlerinden faydalanmak isteyenler için hayatınızı kolaylaştıracak uygulamaları sizler için derledik.


  • Everynot

Everynot, yoğun iş temposuna sahip kullanıcıların tercih ettiği, hatırlatma özelliğine sahip bir not uygulaması. Everynot üzerinden ses, video ve görüntü ekleyebildiğiniz notlara; akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlardan erişim sağlayabilirsiniz.


  • Dropbox

Dropbox, fotoğraf, video, doküman gibi tüm verilerinizi saklayabileceğiniz bir depolama uygulaması. Sakladığınız bilgilere internete bağlandığınız her yerden erişim imkanı tanıyan Dropbox, sık seyahat eden kullanıcıların vazgeçilmez uygulamalarından.


  • Trafi

Trafi, bilmediğiniz bir şehirde yol tarifi ihtiyacınıza pratik çözüm getiren bir uygulama. Büyükşehirlerde yaşayanlar ya da ziyaret edenler için toplantıya/etkinliğe giderken en kısa toplu ulaşım yolunu ve zamanını bildiren uygulama, zaman yönetimi konusunda büyük kolaylık sağlıyor.


  • iTranslate

iTranslate, 80 dil ile en kapsamlı dil yelpazesine sahip çeviri uygulaması. Sesli çevirme özelliğine sahip uygulama, kullanıcılarından aldığı puanla rakiplerini geride bırakmış durumda.


  • WaterIn

WaterIn, su içmeyi unutanlar için düzenli aralıklarla hatırlatmalar yapan bir uygulama. Günlük hayatın koşturmacasında su içmeyi ihmal edenleri sağlıklı yaşama teşvik eden uygulama, oldukça kullanışlı ve kolay.


  • TEB Faktoring

TEB Faktoring, faktoring işlemlerinizi tek tıkla yapabileceğiniz bir uygulama. App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz indirebileceğiniz mobil uygulama ile Çek/senet ve faturalarınızın fotoğraflarını uygulamaya yükleyerek işlemlerinizi takip edebilir, faktoring başvurunuzu mobil cihazınız üzerinden yapabilirsiniz.

DİĞER BLOG YAZILARI

Karlılığınızı Maksimuma Çıkarın, Hedeflerinize Çabucak Ulaşın
10 Mart 2021 Karlılığınızı Maksimuma Çıkarın, Hedeflerinize Çabucak Ulaşın

TEB Faktoring, yurtiçinde verdiği hizmetlerin yanı sıra uluslararası alanda verdiği...

Ticaret Zinciri Finansman Sistemi ile KOBİ’ler Daha Huzurlu
27 Mart 2019 Ticaret Zinciri Finansman Sistemi ile KOBİ’ler Daha Huzurlu

Küçük ve orta ölçekli şirketler (KOBİ), ülkenin ekonomik ve sosyal...

TEB Faktoring'ten KOBİ'lere İlk Dijital Destek
22 Mart 2019 TEB Faktoring'ten KOBİ'lere İlk Dijital Destek

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) maliyetlerini düşürerek nakit...

MOBİL UYGULAMAYI İNDİR MOBİL UYGULAMAYI İNDİR SİZİ ARAYALIM SİZİ ARAYALIM
SORULARINIZ MI VAR? SİZİ ARAYALIM