GERİ

7/24 Faktoring = Online Faktoring!

12 Şubat 2015

TEB Faktoring’in tüm faktoring işlemlerinizi internet üzerinden yapma imkanı sunan Online İşlemler’i hakkında detaylı bilgi bu yazımızda.


Dijital dünyada işlem yapma kolaylığı sunan Online Faktoring sayesinde tüm işlemlerinizi internete bağlı tek bir cihazınızla kontrol edebilirsiniz.

TEB Faktoring tarafından tanımlanan kullanıcı adı ve şifreniz ile sisteme giriş yaptıktan sonra faktoring hesaplarınıza ait ana sayfaya ulaşıyorsunuz. Buradan; güncel risk ve bakiye bilgilerinize, şirketimize yapmış olduğunuz işlem başvurularınıza, vadesi gelmemiş veya tahsil olmuş alacaklarınızın bilgilerine, kısacası TEB Faktoring’ten gerçekleştirmiş olduğunuz tüm işlemlerin detaylarına ulaşabilirsiniz.


Hızlı Başvur uygulaması üzerinden başvuru yaptığınız tüm yurti çi ve yurt dışı faktoring işlemlerinizi Başvurularım’da detaylı biçimde inceleyebilirsiniz. Yeni faktoring işlem taleplerinizi de yine Online İşlemler’deki Hızlı Başvur sekmesiyle gerçekleştirebilirsiniz.


TEB Faktoring Online İşlemler, faktoring başvuru ve işlemlerinizde kolayca ve hızlıca sonuca ulaşmanız için tasarlandı. Siz de Online Faktoring’in avantajlarından faydalanmak için Hızlı Başvur‘abilir, daha detaylı bilgi için Online İşlemler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


Online Faktoring Bilgilendirme Kitapçığı talepleriniz için tebfaktoring@tebfaktoring.com.tr’den bize mail atabilirsiniz.

DİĞER BLOG YAZILARI

Karlılığınızı Maksimuma Çıkarın, Hedeflerinize Çabucak Ulaşın
10 Mart 2021 Karlılığınızı Maksimuma Çıkarın, Hedeflerinize Çabucak Ulaşın

TEB Faktoring, yurtiçinde verdiği hizmetlerin yanı sıra uluslararası alanda verdiği...

Ticaret Zinciri Finansman Sistemi ile KOBİ’ler Daha Huzurlu
27 Mart 2019 Ticaret Zinciri Finansman Sistemi ile KOBİ’ler Daha Huzurlu

Küçük ve orta ölçekli şirketler (KOBİ), ülkenin ekonomik ve sosyal...

TEB Faktoring'ten KOBİ'lere İlk Dijital Destek
22 Mart 2019 TEB Faktoring'ten KOBİ'lere İlk Dijital Destek

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) maliyetlerini düşürerek nakit...

MOBİL UYGULAMAYI İNDİR MOBİL UYGULAMAYI İNDİR SİZİ ARAYALIM SİZİ ARAYALIM
SORULARINIZ MI VAR? SİZİ ARAYALIM