GERİ

6 Maddede Faktoring Şirketi Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

22 Ekim 2015

Faktoring hakkında bilinmesi gerekenleri paylaştığımız yazının ardından bu hizmetten faydalanmak isteyenlere ışık tutacak ipuçlarını bir araya topladık. Aldığınız hizmetten memnun kalmak istiyorsanız, faktoring şirketi seçmeden önce yazımızı okuyun.


  • Faktoring şirketine ve verdiği hizmetlere dair araştırma yapın. Daha önceki müşterilerin şirkete dair yorumları dinleyin, şirketin kendine en güvendiği alanları öğrenin.
  • Faktoring şirketlerinin işlem maliyetleri birbirinden farklılık gösterir. Alacağınız hizmet karşılığında size en uygun şirketi seçerken bu maliyeti de göz önünde bulundurun.
  • Faktoring şirketinin bu alandaki tecrübesi , yaygınlığı ve size yakın olması çok büyük avantaj sağlar. Güçlü bir finansal yapı, kurumsallık ve alanında uzman kişilerle çalışmak sizi bir adım öne taşıyacaktır.
  • Uluslararası faktoring işlemlerinde güçlü muhabir ağına sahip Faktoring şirketi, ihracat işlemlerinizde ticari risk ve finansman ihtiyaçlarınıza göre size özel çözümler üretir.
  • Faktoring şirketinin müşteri hizmetleri bakımından size en yakın gelen şirketi seçin. Sizin istek ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulunduran bir şirket ile çalışmak her zaman daha iyi sonuçlar almanızı sağlar.
  • En kolay ulaşabileceğiniz şirketi seçin. Yaygın şube ağı, dijital ve mobil dünyada varlığı olan bir şirket her zaman yanınızda olacaktır.


Siz de faktoring hizmeti almak istiyorsanız web sitemizi ziyaret edebilir; Online Şube’den giriş yapabilir ya da mobil uygulamamızı Google Play & App Store‘dan indirebilirsiniz.


DİĞER BLOG YAZILARI

Karlılığınızı Maksimuma Çıkarın, Hedeflerinize Çabucak Ulaşın
10 Mart 2021 Karlılığınızı Maksimuma Çıkarın, Hedeflerinize Çabucak Ulaşın

TEB Faktoring, yurtiçinde verdiği hizmetlerin yanı sıra uluslararası alanda verdiği...

Ticaret Zinciri Finansman Sistemi ile KOBİ’ler Daha Huzurlu
27 Mart 2019 Ticaret Zinciri Finansman Sistemi ile KOBİ’ler Daha Huzurlu

Küçük ve orta ölçekli şirketler (KOBİ), ülkenin ekonomik ve sosyal...

TEB Faktoring'ten KOBİ'lere İlk Dijital Destek
22 Mart 2019 TEB Faktoring'ten KOBİ'lere İlk Dijital Destek

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) maliyetlerini düşürerek nakit...

MOBİL UYGULAMAYI İNDİR MOBİL UYGULAMAYI İNDİR SİZİ ARAYALIM SİZİ ARAYALIM
SORULARINIZ MI VAR? SİZİ ARAYALIM